top of page

WERKKLEDIJ, SPORTKLEDIJ OF ANDERE KLEDING BEDRUKKEN

Bedankt voor uw bericht!

Wij bedrukken al uw kledingstukken!

Werkkledij bedrukken met uw logo? Sportkledij of andere kledij bedrukken? We verzorgen alle textielbedrukkingen op reclamekledij, vrijetijdskleding en bedrijfskledij, van T-shirts tot bodywarmers. Het bedrukken van uw kleding gebeurt bij BC Screen in eigen atelier, met een gespecialiseerde druktechniek voor de beste kwaliteit. Transferdruk realiseren we via zeefdruk. Uw logo wordt in eigen atelier verwerkt en voorbereid om te kunnen drukken.

HOE GAAN WIJ TE WERK OM UW KLEDING TE BEDRUKKEN?

AANLEVEREN VAN LOGO’S OF
BESTANDEN

Om een kwalitatieve opdruk of borduring te garanderen verzoeken wij u uw drukwerk aan te leveren als volgt: 

– vectorbestanden als ai, eps of pdf met alle lettertypes omgezet naar omtrekken (of het lettertype mee aanleveren) 

– afbeeldingen of foto’s als jpg, tiff, psd of png bestand met als resolutie 300 dpi op ware grootte 

Steeds het formaat van bedrukking en het aantal kleuren vermelden, liefst met PMS-nummer (pantone solid coated systeem). Indien geen PMS-nummer doorgegeven is aan ons, benaderen wij zo goed mogelijk de kleur uit het aangeleverde bestand. In het geval van Full Colour of Quadridruk doen wij altijd ons best om het origineel zo goed mogelijk te benaderen. Als u geen goed bestand kan aanleveren bekijken wij samen met u wat mogelijk is.

ORDERVERWERKING

Bestellingen kunnen via mail of ons contactformulier doorgegeven worden, of u kan langskomen in onze showroom. U kan textiel bij ons bestellen uit ons uitgebreide gamma of u levert zelf kleding aan (zie volgend puntje). Indien u opteert om zelf textiel aan te leveren, dient het soort textiel, de kleur en samenstelling ervan steeds doorgegeven worden. Na bevestiging van de offerte en aanlevering van het drukwerk wordt u een digitale proef gestuurd via mail. Deze dient minimum 2 dagen voor de gewenste productiedatum goedgekeurd te worden.

AANLEVERING GOEDEREN

Aangeleverde goederen kunnen pas verwerkt worden nadat wij uw bestelling via mail of fax ontvangen hebben, en dienen steeds vergezeld te zijn van een leverbon. Op de aangeleverde doos moet de naam van de klant en naam of nummer van het drukorder vermeld worden. Deze moeten minimum 3 dagen voor de gewenste productiedatum aanwezig zijn.

iStock-585525440_995.jpg

Bezoek zeker ook even onze toonzaal!

bottom of page