top of page

BORDUREN OP SWEATERS, SOFTSHELL JASSEN EN ANDERE KLEDIJ

Bedankt voor uw bericht!

Wij borduren op uw kleding!

Uw logo borduren op sweaters, softshell jassen of andere kledij? Het borduurwerk van BC Screen geeft uw gepersonaliseerde kleding een klassevolle en professionele uitstraling. We werken heel precies en bieden u een uitgebreide keuze aan kleuren en garen. Ons borduurwerk is bovendien een perfect alternatief voor moeilijk te bedrukken textiel. We borduren meestal rechtstreeks op de kleding, maar kunnen ook badges maken die u achteraf zelf kunt aanbrengen op uw kledij.

HOE GAAN WIJ TE WERK OM OP UW KLEDING TE BORDUREN?

ORDERVERWERKING

Bestellingen kunnen via mail of ons contactformulier doorgegeven worden, of u kan langskomen in onze showroom. U kan textiel bij ons bestellen uit ons uitgebreide gamma of u levert zelf kleding aan (zie volgend puntje). Indien u opteert om zelf textiel aan te leveren dient het soort textiel, de kleur en samenstelling ervan steeds doorgegeven worden. Na bevestiging van de offerte en aanlevering van het drukwerk wordt u een digitale proef gestuurd via mail. Deze dient minimum 2 dagen voor de gewenste productiedatum goedgekeurd te worden.

AANLEVERING GOEDEREN

Aangeleverde goederen kunnen pas verwerkt worden nadat wij uw bestelling via mail of fax ontvangen hebben, en dienen steeds vergezeld te zijn van een leverbon. Op de aangeleverde doos moet de naam van de klant en naam of nummer van het drukorder vermeld worden. Deze moeten minimum 3 dagen voor de gewenste productiedatum aanwezig zijn.

iStock-585525440_995.jpg

Bezoek zeker ook even onze toonzaal!

bottom of page